Retourneren

Had je andere verwachtingen van het sieraad is ruilen of retourneren geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen terugsturen. De kosten en het risico voor het terugsturen zijn voor jouw rekening (zie ook verderop deze pagina).

 

Ruilen

Is het sieraad geweldig maar valt de kleursamenstelling van het crystal of de tint van de edelsteen je tegen? De edelstenen zijn een natuurproduct en uniek , het kan voorkomen dat twee dezelfde edelstenen in 1 set daarom iets kunnen verschillen van kleur. Het crystal maak ik zelf en ook deze zijn uniek.

 

Terugsturen

Als je een artikel wilt retourneren vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen door een mailtje naar info@simonekeeonline.nl te sturen zodat wij uw retournering zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen. Direct na ontvangst controleren wij het artikel en streven wij er naar om binnen 7 dagen het aankoopbedrag terug te storten.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen terugstuurt;

  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.

De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe. Je kunt het artikel retourneren naar ons vestigingsadres. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat SimoneKeeOnline niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Raadzaam is het sieraad verzekerd terug te sturen. Dit kost bij post.nl 8,60 eu.

Retouradres:
Baetenburg 46

1852TR Heiloo

© 2014 - 2022 simonekeesieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel